« terug naar vorige pagina

Samantha Vogel

Per eind augustus 2023 begin ik aan mijn laatste jaar van de huisartsenopleiding hier in de praktijk. De jaren voor mijn opleiding heb ik vooral veel ervaring opgedaan op de Intensive Care en chirurgie, maar ook in het verpleeghuis. Dat laat precies zien waarom ik het huisartsenvak zo leuk vind; de diversiteit die het biedt en het feit dat geen dag hetzelfde is. Waar ik zelf ontzettend veel waarde aan hecht, is om in gesprek te gaan en te blijven, ongeacht wat het probleem is dat op tafel ligt, om zodoende voor iedereen een passende oplossing te vinden. Ook ga ik mij tijdens dit laatste jaar verder verdiepen in de palliatieve zorg. 
 
In mijn vrije tijd wandel ik veel, probeer ik op regelmatige basis naar de sportschool te gaan en ook mijn monumentale woning in de binnenstad van Leiden weet mijn vrije tijd aardig te beperken. Ook ga ik tijdens mijn vakanties graag duiken. 
 
Ik kijk ernaar uit om komend jaar in de praktijk aan de slag te gaan.