« terug naar vorige pagina

Medisch Centrum de Coepel

916AB2B6-97C3-4E55-A98C-DDA8E651872CONDERZOEKSKAMER MIRJAMZicht op vide

In december 2014 hebben wij een ons nieuwe pand ‘Medisch Centrum de Coepel’ betrokken. Met mede-eigenaren apotheker Piet Ooms, tandarts Paul Haasnoot en huisarts Herbert Smaal is een voormalig schoolgebouw omgetoverd tot een centrum wat voldoet aan alle huidige eisen met veel extra service voor onze patiënten. Wij zijn daar dan ook erg trots op ! Onderaan deze pagina vindt u een aantal artikelen over onze huisvesting.

U vindt in ons pand meerdere disciplines bij elkaar. Zie hiervoor de website: http://www.mcdecoepel.nl

Een belangrijk punt in de inrichting is het concept: ‘healing environment’ en ‘senior friendly’ inrichting. Dat eerste punt ziet u in de inrichting terug door het gebruik van levend groen, bepaalde kleuren, zoveel mogelijk lichttoetreding en het gebruik van foto’s van de (Katwijkse) natuur. Het tweede punt vindt u oa terug in het meubilair en de toegankelijkheid van het pand. Wij pretenderen niet alle aspecten van de concepten te hebben doorgevoerd, dat is voor een poliklinische setting ook veel gevraagd, maar we krijgen van veel bezoekers van jong tot oud terug dat ze zich erg op hun gemak voelen bij ons wat maakt dat wij vinden dat het toepassen van deze theorieën geslaagd is !

groene wand

Artikel in ‘Dichterbij’: Artikel-in-Dichterbij

Artikel in ‘De Dokter’: https://issuu.com/lhvhuisartsen/docs/lhv-ledenblad_de_dokter_mei_2015

Voor een indeling van de praktijk kunt u hier een kijkje nemen. Plattegrond praktijk

Hier de indeling van de Begane Grond. Begane grond Medisch Centrum Coepel