« terug naar vorige pagina

Robert Du Puy

Sinds 2022 werk ik met veel toewijding en plezier als huisarts. Tijdens mijn huisartsopleiding heb ik extra ervaring opgedaan met de spoedeisende (kinder-)geneeskunde, ouderengeneeskunde en psychiatrie. Ik heb tijdens de huisartsopleiding al anderhalf jaar gewerkt in Katwijk en ben daarom goed bekend met de regio. Daarnaast heb ik in 2021 mijn wetenschappelijke promotie afgerond op het onderwerp schildklierziekten in de huisartsenpraktijk. Vanaf oktober 2022 werk ik als vaste waarnemer bij dokter Schonenberg op de woensdag.

 

Ik ben er van overtuigd dat goede zorg maatwerk is, waarin de arts en patiënt samen optrekken om een probleem het hoofd te bieden. Ik kijk er naar uit dit samen met u te doen.

 

In mijn vrije tijd speel ik graag gitaar, badminton of ben ik aan het klussen aan ons nieuwe huis of auto.