« terug naar vorige pagina

Jeroen van Suijlichem

Beste bezoeker,

Graag stel ik mijzelf via deze weg kort voor. Ik ben Jeroen van Suijlichem, de nieuwe huisarts in opleiding van dokter Schonenberg. Op 30 november ben ik begonnen hier in de praktijk. Voor ik met de opleiding tot huisarts begon had ik al de nodige ervaring op de interne geneeskunde en gynaecologie. Inmiddels zit ik in het laatste jaar van de opleiding tot huisarts en hoop ik me de komende tijd verder te bekwamen en mezelf na dit jaar afgestudeerd huisarts te mogen noemen.
Op meer persoonlijk vlak; ik ben afkomstig uit Haren, een klein dorp in de buurt van Groningen. Voor mijn studie geneeskunde ben ik naar Leiden verhuisd en inmiddels woon ik met mijn vrouw en zoontje van 15 maanden in Oegstgeest. Mijn karakter is open en benaderbaar en mijn hart draag ik op mijn tong. In de spreekkamer wil ik samen met u altijd tot een passende oplossing komen en ik hou van een grapje op zijn tijd. Ik zie ernaar uit om u het komende jaar te leren kennen.