« terug naar vorige pagina

Gerie van der Oever

Mijn naam is Gerie en ik ben sinds mei 2020 werkzaam als doktersassistente in het team van Mirjam Schonenberg.

Ik ben in 2006 begonnen als doktersassistente in het Diaconessenhuis, nu Alrijne, te Leiden. Daar werkte ik voor het laboratorium (KCL). Hier deed ik de  bloedafname op de poli en alle andere afdelingen en werkte ik tevens voor het Zeehospitium te Katwijk.

Daarna heb ik bij een huisartsenpraktijk gewerkt in Voorhout en in Wassenaar.

In 2017 heb ik de opleiding Spreekuur ondersteuner huisarts (SOH) gevolgd en deze functie heb ik uitgevoerd tijdens het werken in het Asielzoekerscentrum in Valkenburg voor een aantal jaren. Het was een bijzondere ervaring.

Het werken in de zorg doe ik met hart en ziel en ik vind het geweldig dat ik nu weer  in mijn geboorte en woonplaats kan werken.  Ik kijk er naar uit om u te ontmoeten.

Spreuk: Ervaring is de beste leermeester!