« terug naar vorige pagina

Afscheid van Huisarts Mw. Nienke Heemskerk

Huisartsenpraktijk Schonenberg
Randweg 53
2225 PJ Katwijk aan Zee

Katwijk aan Zee, 11 augustus 2022

Betreft: Afscheid van Huisarts Mw. Nienke Heemskerk

Geachte heer/mevrouw,

Na vier jaren van zeer prettige samenwerking heeft dokter Heemskerk aangegeven per 1 september 2022 te gaan stoppen met haar werkzaamheden als huisarts binnen Huisartsenpraktijk Schonenberg. Wij zijn haar zeer dankbaar voor haar grote inzet en toewijding de afgelopen jaren, wij zullen haar dan ook zeker gaan missen. We wensen haar veel succes en geluk voor de toekomst.

Persoonlijke noot van dokter Heemskerk:  ‘Beste patiënten van praktijk Schonenberg, Zoals voorgaand bericht al zegt, zal ik per 1 september niet meer werkzaam zijn als huisarts voor deze praktijk. Ik zal het huisartsenvak voortzetten in Amsterdam en omstreken. Het is een besluit dat me erg aan het hart gaat, maar voor mij persoonlijk op dit moment de beste keuze. Ik heb 4 jaar lang met veel plezier in deze praktijk gewerkt en heb met velen van u een speciale band opgebouwd. Ik zal u en de hechte Katwijkse gemeenschap waar ik zoveel mooie herinneringen aan heb, dan ook bijzonder missen. Uiteraard draag ik zorg voor een nette overdracht naar mijn opvolgers. Ik wens u het allerbeste toe!’

Wij willen u graag de mogelijkheid geven dokter Heemskerk te bedanken en afscheid te nemen. In de praktijk (bij de balie) staat daarom de komende weken een speciale postbus. Mocht u een persoonlijke wens of boodschap met haar willen delen, dan kunt u een kaartje achterlaten in deze postbus. Als praktijk zullen wij er voor zorgen dat deze postbus bij haar terecht komt.

Graag willen wij dit moment aangrijpen om 2 nieuwe vaste dokters aan u voorstellen: Huisarts Mw. M. (Margriet) Broersen, zij is werkzaam op de donderdag en de vrijdag en Huisarts Dhr. R (Robert) Du Puy, hij is per 1 oktober werkzaam op de woensdag. Beiden hebben al langere tijd in Katwijk gewerkt, beiden tijdens hun opleiding tot huisarts en dokter Broersen ook daarna bij collega’s Hueting en Essers. Wij vinden het natuurlijk jammer dat dokter Heemskerk ons gaat verlaten,  maar we hebben het volste vertrouwen in deze opvolgers en zullen u zeker de kans geven met hen kennis te maken. We zijn blij dat het artsenteam (inclusief dokter Mulder en mijzelf) hierdoor compleet blijft en wij u van goede huisartsenzorg kunnen blijven voorzien door middel van vertrouwde gezichten.

Met vriendelijke groet, namens het gehele praktijkteam, 

Mw. M. Schonenberg
Praktijkhoudend huisarts